Wie Zijn Wij

Kleding labels maken met eigen logo en naam, hierdoor zal het er beter uitzien in de kleding die u ontwerpt. Er zijn verschillende soorten kleding labels bij het maken van labels. Geweven kleding labels worden onder andere meer gebruikt tijdens het naaien van de kleding, hangtags zijn kartonnen kleding labels die meestal gebruikt worden als label of prijskaartje. Afhankelijk van het soort kleding en de wensen van de klant zijn er ook satijn labels, katoenen labels, maat labels, was labels en rubber kleding labels. Alle geweven labels kunnen worden gemaakt als naai labels en/of strijk labels, afhankelijk van de behoeften van de klant.  

Kledinglabel.com is een jarenlang ervaren label bedrijf die met verschillende kleding labels soorten te werk gaat. Zoals geweven kleding labels bijvoorbeeld Geen vouwmidden vouweind vouw, diagonaal vouw etc. Hangtags en/of kartonnen kleding labelssatijn labels, katoenen labelsmaat labelswas labels en rubber labels. 

Hier bij Kledinglabel.com gaat het er niet om of u een klein bedrijf bent of een grote groep die groothandels bedient, daardoor nemen wij de ontwerp- en productieaanpak voor iedereen op dezelfde manier aan. Doordat bieden wij ook u een geïntegreerde, one-stop-service voor alle labelbehoeften. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat het mogelijk zal zijn om aan al uw behoeften te voldoen. İmmers worden onze producten namelijk door de beste service van het personeel en producten tegen een hoog concurrerend tarief geleverd. Hoewel kledinglabels klein lijken, kunnen ze enorme impact hebben op het comfort van je kleding.

Kleding labels met naam en logo bestellen. Labels laten maken was nog nooit zo goedkoop geweest. Kortom zorgen wij voor een hoge kwaliteit van het product tegen een betaalbare prijs. 

Voor als een u nog enige vragen hebt over ons producten kunt u contact met ons opnemen via email of telefoon, wij beantwoorden uw vragen met alle plezier.

Voor meer informatie, bekijk onze startpagina.