Rubber Labels

Rubber labels worden als merklabel of op verschillende manieren gebruikt in alle textielproducten zoals jassen, broeken, jeans, T-shirts, truien, vesten etc

Rubberlabels en siliconenlabels worden geproduceerd uit de sterkste en hoogste kwaliteit producten. Het rubberen label heeft door zijn robuuste en hoogwaardige vorm vaak de voorkeur van veel sectoren. Ook verschijnen op veel plaatsen rubberen labels met siliconenlabels.
Van deze sectoren komt de textielsector op de eerste plaats. Eigenlijk is een rubberlabel een type label dat we tegenkomen in veel producten zoals jassen, tassen en schoenen in de textielindustrie. Het rubberen label is vanwege zijn kleur een visueel geprefereerd label.
De rubberen labels zijn gemaakt van zacht PVC waardoor ze waterbestendig zijn. Daarom worden ze vaak toegepast op bovenkleding. Ze kunnen worden gemaakt van korrels van maximaal acht verschillende kleuren. Transparant materiaal is ook mogelijk.

Voor meer producten.

Kledinglabels met naam en logo bestellen. Labels laten maken was nog nooit zo goedkoop geweest. Wij zorgen voor een hoge kwaliteit van het product tegen een betaalbare prijs.