Was Labels

De labels geven de gebruiker nuttige informatie over het reinigen en verzorgen van het kledingstuk waarop het is bevestigd

Het type was labels dat in de textielindustrie wordt gebruikt. De instructies bevat over het onderhoud. Noemen we wasvoorschriften textielbedrukkingslabels. Het kan zijn dat het gekochte product tijdens het wassen, drogen of strijken een onjuiste bewerking heeft ondergaan. Deze praktijken, die als een fout van de consument worden beschouwd, kunnen onomkeerbare gevolgen hebben. Om deze ongewenste resultaten te voorkomen. Vergelijken we de labels met het contract tussen de fabrikant en de gebruiker. Dit is een gebruikershandleiding. Als de schriftelijke instructies strikt worden opgevolgd, is het mogelijk om het product jarenlang te gebruiken. In dit opzicht zijn de instructies op de wasinstructies op het etiket van zeer groot belang. Er wordt hetzelfde product gebruikt als op het materiaal van de satijn labels.

Voor meer producten.

Kledinglabels met naam en logo bestellen. Labels laten maken was nog nooit zo goedkoop geweest. Wij zorgen voor een hoge kwaliteit van het product tegen een betaalbare prijs.