Maat Labels

Maat labels zijn labels die worden gebruikt om de maat, lengte, kleur of modelnummers van het product weer te geven.

Terwijl de consument de juiste afmetingen krijgt bij de soorten maatlabels, wordt ook het comforttarief gespecificeerd, en hoe deze eruit zal zien. Op de ontwerpen kunnen verschillende codes worden weergegeven. Afgeleid van S, M, L en uit deze afmetingen de letter X. In dit proces, dat wordt georganiseerd aan de hand van de internationale maattabel. Het is ook mogelijk om de klant maten te geven. Die verlopen met getallen als 32, 34, 36.
Door het consumentenpubliek te bepalen dat het product aanspreekt. Kunt u ook wereldwijd geldige informatie presenteren en details maken. Het is mogelijk om te profiteren van de gedetailleerde seriewaarden. Die voor de markt en door confectiekledingbedrijven worden gebruikt in het kledingmaatlabel. Bovendien kan met kleine vertaaltabellen, zoals TR, EU en UK informatie worden verstrekt over het equivalent van elke instantie in de betreffende regio.

Voor meer producten.

Kledinglabels met naam en logo bestellen. Labels laten maken was nog nooit zo goedkoop geweest. Wij zorgen voor een hoge kwaliteit van het product tegen een betaalbare prijs.